Aastakonverents toimus digitaalselt ja suuremana, kui kunagi varem

3. detsembril leidis aset gruppi kuuluvate tootmisüksuste ja müügiettevõtete jaoks aasta kõige olulisem sündmusWolf Group Annual Conference 2020, millest on kujunenud viimase üheteistkümne aastaga silmapaistev rahvusvaheline üritus. Tänavune kohtumine korraldati esmakordselt videokonverentsina, mis tõi kokku osalejaid 23 riigist üle kogu maailma.

Konverentsi avas Wolf Groupi asutaja ja juhatuse liige Jaan Puusaag, kes möönis, et käesoleval aastal on reisimispiirangute tõttu kolleegidega välismaalt kohtutud näost näkku väga vähe, kuid avaldas head meelt, et see aeg on inimesi palju õpetanud ning teinud meid veelgi tugevamaks.

„Olime silmitsi mitmete küsimustega, tuli lahendada ootamatuid kitsaskohti, kuid aasta lõpusirgel saame ühiselt rõõmustada – meie seas pole kaotajaid! Kõik on saavutanud head tulemused ja mitmetel juhtudel aegade parimad. Samal ajal ei maksa end headest tulemustest pimestada lasta. Meil tuleb hoida fookust, sest üleval on mitmeid märke, mis hoiatavad jääma ettevaatlikuks ka eesseisval aastal. Olles aga edukalt lõpetamas nii keerulist aastat nagu oli seda 2020, siis miski ei tohiks meid hirmutada,“ sõnas Jaan Puusaag.

Tänavune aastakonverents keskendus värskeimatele uudistele polüuretaanvahtude, hermeetikute ja liimide arendamise, tootmise ning turustamise kohta, aga ka äritegevuse digitaliseerimisprotsessidele, ettevõtte rohe-eesmärkidele ning Wolf Groupi tegevusele üldiselt.