Krimelte leiab tunnustust

Pilguheit lõppevale aastale, kus tehakse kokkuvõtteid ja koostatakse erinevaid edetabeleid. Krimelte on leidnud tunnustust mitmes väärikas Eesti ettevõtlusega seotud edetabelis, mis annab nii ettevõtte juhtidele kui ka töötajatele indu ja enesekindlust oma valdkonnas edasi tegutsemiseks.

Konkursi „Ettevõtluse auhind 2020“ raames pälvis Krimelte OÜ Aasta Eksportöör 2020 kategoorias koha esikümnes. Käesolev auhind on kõrgeim riigipoolne tunnustus ettevõtjatele, mida annavad välja Ettevõtluse Arendamise Sihtasutus ja Eesti Tööandjate Keskliit. Ettevõtluse auhinna konkursil selguvad aasta parimad ettevõtted viies kategoorias: aasta eksportöör, aasta uuendaja, aasta pereettevõte, aasta disainirakendaja ja aasta välisinvestor.

Iga-aastaselt majandusajalehe Äripäeva poolt koostatavas Keemiatööstuse TOP’is pälvis Krimelte OÜ 2019.a tulemuste põhjal auväärse 7. koha. Ettevõtte juhatuse esimehe Peeter Tohveri sõnul oli heade tulemuste taga sisenemine uute riikide turgudele ning laienemine olemasolevatel turgudel. Krimelte OÜ ekspordib oma tooteid enam kui 70 riiki, eelmise aasta suurimateks sihtturgudeks olid Venemaa, Hispaania, Leedu, Eesti ja Prantsusmaa.

Samuti eelmise aasta näitajate põhjal õnnitleti Krimelte OÜ-d Eesti väärtuslikema ettevõtete TOP101 edetabelisse jõudmise puhul. Ettevõtte väärtus ei tulene üksnes tema kasumlikkusest ja raha hulgast arveldusarvel, vaid ettevõtte äriarhitektuurist, kasumiteenimise jätkusuutlikkusest ning selle valdkonna perspektiivist, kus ettevõte tegutseb. Edetabel koostatakse Prudentia ning Nasdaq Tallinna koostöös.