Tervitame teid energiasäästliku ja moodsa ehituse kompetentsikeskuses!

Meie tootebrändi PENOSIL-i uuelt veebilehelt leiate professionaalseid ehituslahendusi ning nõuandeid ehitusvahtude, hermeetikute, liimide, puhastus- ja pinnatöötlusvahendite, tööriistade ja tihendusmaterjalide kohta. Meie toodete arendamisel mõeldakse alati kõigile – pakume unikaalseid tooteid nii profi- kui ka koduehitajatele, projekti- ning objektijuhtidele, varustajatele, eelarvestajatele ja projekteerijatele. Ikka selleks, et PENOSIL-i vuugitäiteid õigesti ja mugavalt kasutades hooneid energiasäästlikumaks muuta.

Kõik PENOSIL-i veebilehel esitletud materjalid põhinevad reaalsetel kasutuskogemustel ja täpsetel mõõtmistulemustel. Ehitusvaldkond on tõsine ala, kus liikuv info peab olema praktilise väärtusega. Seetõttu oleme avanud uudse Teabekeskuse, kuhu kogutud tootekirjeldused ja ehituslahendused koos põhjalike arhitektuurijooniste, kalkulaatorite, kasutusvideote, juhiste ning harivate artiklitega teevad igaühest meistri! Meie kodulehelt saate vastused kõigile ehitus- ja renoveerimistöödel tekkivatele küsimustele, olgu tegemist toodete õiget kasutamist, kulunorme, lahenduste tehnilisi jooniseid või dokumentatsiooni puudutava infoga. Leheküljel navigeerimine on käepärane ja mugav vaatamata sellele, kas eelistad infot leida toote-, kasutuskoha- või lahenduse põhiselt.

Uus funktsioon Soovinimekiri võimaldab salvestada huvipakkuvaid tooteid, saates neid tellimusena otse müügijuhile või printides enda jaoks välja soovinimekirjana. Kui tekib mõne toote või lahenduse kohta küsimusi, saate paremal all asuvas hüpikaknas küsida meie spetsialistidelt reaalaajas abi. Enne küsimuse esitamist visake pilk meie populaarsesse rubriiki KKK ehk korduma kippuvad küsimused, kuhu on kogutud enimküsitud küsimused koos põhjalike vastustega.

Loodame, et leiate meie uuest veebist kõik, mida vajate PENOSIL-i toodete edukaks kasutamiseks!

PENOSIL, Brand of Wolf Group