Muudatused Wolf Groupi organisatsiooni struktuuris jätkuvad

Käesoleva aasta kevadel andsime teada, et Krimelte Tempsi OÜ äritegevuse võttis üle tema emaettevõte Penosil Eesti OÜ, kes oli olnud aastaid Tempsi kaubamärgi müüjaks Eesti ehituskauplustele ning antud hetkest lisandus tema tegevusele ka lepinguliste ehitus- ja tööstusettevõtete teenindamine. Et lihtsustada ja tugevdada Wolf Groupi ettevõtete juhtimist ning hoogustada rahvusvahelist arengut, ühines 2. novembril ehitusvahtude ja vuugihermeetikute hulgimüüja Penosil Eesti OÜ Krimelte OÜ-ga ning kannab edaspidi Krimelte OÜ nime. Penosil Eesti OÜ-sse kuulunud Läti ja Leedu müügiettevõtted on konsolideerimise järgselt samuti Krimelte OÜ tütarettevõtted. 

Krimelte OÜ koduturu müügiüksus jätkab oma tegevust senise meeskonnaga. Nii kontaktandmed kui ka müügikontori aadress – Suur-Paala 6, Tallinn – jäävad samaks. Kõik Penosil Eestiga sõlmitud lepingud kehtivad praegusel kujul ning lähevad automaatselt üle Krimeltele. Krimelte OÜ koduturu müügiüksuse eesmärgiks on pakkuda oma klientidele ja lõpptarbijatele tipptasemel tooteid ning klienditeenindust.

Krimelte OÜ on Eesti päritolu Euroopa juhtiv ehituskeemia tootja, kelle tootevalikusse kuuluvad ehitusvahud, vuugihermeetikud, liimid, tihendusmaterjalid ning erinevad pinnatöötlus- ja puhastusvahendid. Ettevõte tegutseb aastast 1994 ning selle pidevalt laienev eksporditurg koosneb hetkel enam kui 70 riigist. Krimelte kuulub Wolf Groupi, mis ühendab katusbrändina kõiki tema tooteid, kaubamärke ning välismaal tegutsevaid tootmis- ja müügiettevõtteid. Wolf Groupi peamised tootebrändid on Penosil ja Olivé.