FEICA Euroopa liimainete ja hermeetikute konverents ning näitus 2018

Peamiselt digitaliseerumisele keskendunud FEICA konverentsi ja näitust külastas 600 huvilist 35 riigist. Teiste hulgas osales konverentsil delegatsioon Wolf Group | Krimelte OÜst, kes on FEICA liige alates 2009. aastast.

FEICA Euroopa Liimainete ja Hermeetikute konverents ja EXPO toimus 12-14 september Läti pealinnas Riias. FEICA on aastast 1972 järk-järgult kasvanud ning ka sel aastal oli rekord arv delegaate osalemas.

Konverentsi selleaastane ärifoorum pealkirjaga „Liimained ja hermeetikud digitaalajastul“ näitas, kuidas interneti ja digitehnoloogia areng muudab meie elu viisil, millest meil pole praegu veel vähimatki ettekujutust. Üldine sõnum oli, et ettevõtted peavad uue digiajastu kiiresti omaks võtma, et osata riskidega hästi toime tulla ja oma eelised ära kasutada.

FEICA 2018. a konverentsil esilinastus video „Liimainete ja hermeetikute maailm“. Video selgitab, kuidas liimaineid ja hermeetikuid kasutatakse peaaegu kõige valmistamisel ning ilma nendeta ei jääks meile suurt midagi alles. Videot saab vaadata siin: