Disainitunnustus EasyPRO spaatlile

EasyPRO spaatel pääses Eesti Disainerite Liidu tootedisaini auhinna Bruno lõppvooru.

138 kandideerinust sai edasi 59 ning EasyPRO spaatel asub nüüd Parima insenertehnilise tootedisaini kategoorias finaalheitlusesse  kahte tüüpi pakiautomaadi, termostaadi, jalgratta porilaua, sadamakai teenindusposti ning tegevusteraapias kasutatava pallimänguga. Auhindadele kandideerinud töid eksponeeritakse XIII Disainiöö näitusel, mis avatakse 10.09 Viru Keskuse aatriumis. Võitjad tehakse teatavaks auhinnagalal 14.09.

Krimelte lansseeris EasyPRO spaatli 2016.a, mil PENOSIL’i kaubamärgi all koduehitajale suunatud EasyPRO hermeetikud said varustatud tasuta tööriista, spaatliga.

Spaatli arendus lähtus probleemist, et inimene ostab küll kvaliteetse vuugitäiteaine, kuid jääb vuugi silumisega hätta ja pole selle esteetilise välimusega rahul. Spaatliga on vuugitäite silumine lihtne ka eelneva kogemuseta. Disain ja tehniline lahendus sündis meeskonnatöö tulemusena. Kaitstud disainiga  EasyPRO spaatel on saadaval 12 riigis: Baltikum, Prantsusmaa, Hispaania, Venemaa jt.

Vaata konkursitööd siit: http://www.edl.ee/konkurss#12/701