Olivé osaleb messil VETECO 2018

Olivé Química, mida võib pidada silikoonide, liimide ja hermeetikute tootmise ja kaubanduse etaloniks, osaleb järgmisel, järjekorras 16. rahvusvahelisel akende, fassaadide ja päikesekaitsetoodete messil VETECO 2018 Madridis, tutvustades oma uudiskaupa ning laia valikut tõhusaid tooteid, mis aitavad ehitada energiasäästlikult.

Seades eesmärgiks elukvaliteedi parandamise ja energiatõhususe suurendamise, investeerib Olivé Química endiselt lahendustesse, mis on kooskõlas tõhusate ehitiste rajamise nõudmiste ning tehniliste nõuetega. Seepärast reklaamib ettevõte sellel uuel VETECO üritusel oma nutikat isolatsioonisüsteemi Olivé 4 Window, mis võimaldab vähendada välispiirete paigaldamisel külma- ja mürasildu, vältides kondensatsiooni ning säästes tarbimise pealt. See süsteem on sobiv lahendus energiatõhusate piirete ja passiivarhitektuuri jaoks, kus selle eeliseid saab kasutada nii uusehituse kui ka renoveerimise korral.

Uudistoodete hulgas tutvustatakse messil uut kiirliim-polüuretaanvahtu Olivé A-45 . See sobib ideaalselt ehitustöödeks nii sise- kui ka välistingimustes, seda saab kasutada eri aluspindadel ja tänu komplekti kuuluvale tasuta aplikaatorile EasyGun® on tagatud täpne doseerimine.

Muu hulgas tutvustatakse ettevõttele iseloomulikult parima kvaliteediga tooteid fassaadide ja klaasfassaadide jaoks, näiteks Olivé 400, C-40, SG-71, IG-20 / IG-40. Olivé Química väljapaneku külastajatele tutvustatakse ka Olivé’i tootmistegevuse rolli Penosili kaubamärgi sarjas, mis kuulub samuti Eesti kontsernile Wolf Group.

Messi ajal pääsevad osalejad kogu toodete, lahenduste ja uudistoodete teabega tutvuma IFEMA de Madridi saali 10 boksis 10B01.

Lisateave: www.olive-systems.com ja http://veteco.ifema.es/en/home/.