Wolf Group OÜ omandas kohaliku aerosoolitootja Libace OÜ äritegevuse

Eesti kapitalil juhtiv Euroopa ehituskeemia tootja Wolf Group OÜ omandas Pärnumaal tegutseva aerosooltoodete tootja ja pakendaja Libace OÜ äritegevuse.

Wolf Groupi ja aerosooltoodete tootjat Libacet seob aastatepikkune koostöö. Pärnumaal Libatses asuv ettevõte on Wolf Groupile tootnud peamiselt ehitusvahu puhastajaid. Nüüd jätkub senine koostöö ühtse ärimudelina.

Wolf Group näeb potentsiaali tehniliste aerosoolide valdkonna äri ja arendustegevuste kasvatamiseks. „Lisandunud tootmisvõimekuse toel soovime olemasolevatele ehitusvaldkonna klientidele pakkuda uusi lahendusi, “ sõnab Wolf Groupi juhatuse esimees Peeter Tohver. Ühele valdkonnale spetsialiseerinud üksus võimaldab ettevõtte Tallinna tehasel keskenduda vahtude ja hermeetikute tootmisele.

Kõik Libace töötajad, sealhulgas tootmisjuht Ragne Pirsi jätkavad peale äritegevuse omandamist Wolf Group OÜ-s.

„Tehinguga kaasnevad uued võimalused, mis aitavad tugevdada grupi positsiooni tehniliste aerosoolide tootja ja turustajana. Näeme uusi võimalusi meie kõikidel müügiturgudel, eriti USA ja EL suunal,“ võtab Peeter Tohver ostutehingu kokku. „Iseäranis USA-s on hästi vastu võetud täiustatud ventiiliga aerosoolid, mis pakuvad paremat kasutusmugavust ja tagavad pikema säilivusaja.“

Wolf Group OÜ (end Krimelte OÜ) on Euroopa juhtiv ehituskeemia ja -materjalide tootja ja müüja. Wolf Groupil on nüüdsest lisaks 14 müügiüksusele ka viis tootmisettevõtet, mis asuvad Eestis, Hispaanias, Prantsusmaal ja Venemaal. Viimati omandas Wolf Group 2019.aastal Hispaania silikooni-, hermeetiku- ja liimitootja Olivé Química S.A. Grupi peamised tootebrändid on PENOSIL ja Tempsi.