Euroopa ajakirjanduse huvi Wolf Groupi vastu

24.jaanuaril toimus Müncheni messikeskuses BAU Talks 2023, kus aprillis toimuva BAU messi osalejatel oli võimalik end juba eelnevat Euroopa pressile tutvustada.

Ühtekokku oli oma esindusega väljas 120 ettevõtet ning 126 ehitusele ja arhitektuurile spetsialiseerunud ajakirjandusväljaannet või veebiplatvormi Saksamaalt, Hispaaniast, Rumeeniast, Prantsusmaalt jne. Wolf Group esindasid D-A-CH regiooni juht Melanie-Beinker Wahl ning Wolf Groupi brändijuht Monika Kelle. Tutvustasime ettevõtet, PENOSILi kaubamärki, tooteid ja lahendusi; messistendi ülesehitust, jätkusuutlikke ja energiatõhusaid tooteid, sealhulgas uut ökotoodete sarja.

Hea meel on tõdeda, et kodumaine PENOSILi bränd ja selle kategooriapõhine positsioneering pälvis suurt tähelepanu. Meie tooted ja disainid on uuenduslikud ja innovatiivsed ka suure sortimendiga ja pikkade traditsioonidega turgudel.Toodi esile tootekategooriate lihtsat ja loogilist ülesehitust ning kasutusmugavust. Väga suure lisaväärtusena nimetati Wolf Groupi arenduskeskuste olemasolu nii Eestis kui Hispaanias, mistõttu kogu kompetents keemia- ja tootearenduse osas on ettevõttel endal olemas.

BAU Talks 2023 sai sõlmitud kokkuleppeid ja koostööprojekte ning nii osalejad, korraldajad kui ka meedia on aprillikuise messi osas ootusärevad.

Wolf Group osaleb tunnustatumal arhitektuuri-, materjalide ja süsteemide messil BAU, mis leiab aset 17.-22.aprillini Müncheni messikeskuses. Wolf Groupi stend 525 asub hallis B6.