Prantsuse suursaadiku visiit

Wolf Groupil oli au võõrustada Prantsusmaa suursaadikut Eesti Vabariigis, Éric Lamouroux´d, saatkonna majandusnõunikku Yann Pondavenit ja Pierre Aymardi poliitiliste ja avalike suhete osakonnast.

Esmane kontakt loodi suvel Eesti välisministeeriumi korraldatud majandusdiplomaatia päeval, kus Wolf Group oli väljas oma tooteuuenduste ja lahendustega. Prantsusmaa on Wolf Groupi jaoks oluline kaubanduspartner ja eksportturg. 2022.aasta tulemuste kohaselt oli Prantsusmaa müügitulemustelt meie TOP-4 turg. Tütarettevõte Wolf Group France, mis asub Lille´is, tegeleb nii müügi, tehnilise nõustamise kui turundusega ning seal asub ka silikoonide, hermeetikute ja teipide tootmine, mis katab peamiselt kohaliku turu vajadusi. Prantsusmaa turujuht José-Manuel Castro tuli ka isiklikult suursaadikuga kohtuma.

Visiidi käigus tutvustati Wolf Groupi peakontorit, grupi struktuuri ja ekspordivõrgustikku ning tehti ringkäik tootmises, kus valmistatakse polüuretaanvahtusid, vuugihermeetikuid, liime ja pinnatöötlusvahendeid. Oma silmaga sai näha ja proovida ka pihustatava vahu kasutamist. Wolf Group oli selle innovatsiooni pioneer Euroopas, lansseerides esimesena madala isotsüanaadisisaldusega ühekomponentse pihustatava soojustusvahu. Wolf Groupi sloganiks on We save energy, sestap pöörame suurt tähelepanu energiaefektiivsusele ja energiatõhusatele lahendustele. Õhutiheduse simulaatori näitel said külalised ettekujutuse, mis rolli mängivad õiged isolatsioonivahendid ning nende korrektne paigaldus soojakadude ja õhulekete elimineerimisel.

Lisaks said külalised ülevaate Wolf Groupi viimase aja kõige suuremast uuendusest, milleks on Penosili kaubamärgi uus tootekontseptsioon ja pakendidisain. Uued tooted on suures osas juba Prantsusmaa turule jõudnud, kuid kogu portfell saab lansseeritud 2023.aasta jooksul.