Krimelte OÜ on mõjukas eksportöör

Krimelte OÜ on mõjukas eksportöör, kes pääses EAS-i ettevõtlusauhinna TOP-10-sse.

Meil on edulugusid kõikjalt maailmast. Innovatiivne ehitusvaht PENOSIL EasySpray ja ainulaadne kipsplaadivuukide täitesegu PENOSIL Jointaplac teevad ilma igal kontinendil, hiljuti lisandus uue eksportturuna Kanada.

Ettevõttel on rohe-eesmärkide tegevusplaan, mis rakendab vastutustundlikku tootmist läbi taaskasutuse, ressursi- ja energiatõhususe. Samuti teeme teadusmahuka ettevõttena koostööd ülikoolide ja projektidega, et oma missioonile kohaselt aidata klientidel energiat säästa läbi ohutute, energiaefektiivsete ja keskkonnasõbralike toodete ja lahenduste.

See lehekülg kasutab küpsiseid, et pakkuda Teile parimat kasutajakogemust meie kodulehel. Lisateave teie andmete töötlemise kohta.

I agree