Olivé Química S.A. kannab nüüdsest nime Krimelte Iberia S.A.U.

Wolf Group on pärast Olivé Química S.A. täisosaluse omandamist 30. aprillil astunud veel ühe sammu kindlama tuleviku suunas ning muutnud ettevõtte nime Krimelte Iberia S.A.U-ks.

Tehing avab uusi võimalusi, mis tugevdavad grupi positsiooni silikoonide, hermeetikute, liimide ja polüuretaanvahu tootjana, tehes ettevõttest klientidele veelgi atraktiivsema partneri terves maailmas. Kuid mis kõige tähtsam — see annab võimaluse põnevaks arengu- ja koostööperioodiks.

Ettevõtte nimemuutus Krimelte Iberia S.A.U.-ks ei too endaga kaasa haldusmõju. Ettevõtte käibemaksukohustuslase number (KMKR), kontaktandmed, funktsionaalne ja operatiivne korraldus, struktuur ning vankumatu pühendumus oma klientidele, tarnijatele ja finantspartneritele jäävad samaks. Lisaks jääb kaubamärk Olivé endiselt tootebrändiks, säilitades oma imago ja pakendikontseptsiooni.

„Muudatused on väljakutsed, mis avavad uksed uutele võimalustele.“

Tere tulemast uude ajajärku!