Krimelte uus juhatuse liige on Eddi Joost

Käesoleva aasta augustikuus nimetati Wolf Group|Krimelte neljandaks juhatuse liikmeks Eddi Joost, kelle vastutusalaks on Krimelte grupi finantsvaldkonna juhtimine. Ettevõtte juhatuses jätkavad esimees Peeter Tohver ning Jaan Puusaag ja Jaanus Paeväli.

Peeter Tohver põhjendab Eddi Joosti kaasamist grupi ärimahu kasvuga, mistõttu muutub üha olulisemaks rahavoo juhtimine ja suhted finantsasutustega. „Juhatuse liikmena saab Eddi finantsvaldkonna juhtimisel efektiivsemalt tegutseda, “ kinnitab Tohver.

Eddi on igapäevaselt osalenud juhatuse töös alates 2018. aastast, mil ta liitus Wolf Groupi hundikarjaga. „Võtan juhatuse liikmeks nimetamist suure tunnustusena seni tehtule ning annan endast jätkuvalt parima ettevõtte ja kogu meeskonna arendamisse,“ sõnab Joost.

Eddi Joost on lõpetanud Tallinna Ülikooli praktilise filosoofia magistriõppe ja EBS bakalaureuseõppe majanduses. Varasemalt on ta töötanud juhtivatel ametikohtadel Eesti panganduses, finantsnõustamise valdkonnas ja 2013-2018 osalenud tootmisettevõtte juhtimises. Kogemuste pagasit finants- ja tootmisvaldkonnas on tal kogunenud üle 20 aasta.