Penosil kevadistel Baltimaade messidel

Wolf Groupil on hea meel kutsuda oma kliente ja partnereid külastama 33-ndat rahvusvahelist ehitusmessi „Māja I 2019“ Kipsala Rahvusvahelises Näitusekeskuses Riias 14.-17. märtsil. „Māja I“ on suurim ehitusalane üritus Lätis, kus osalevad ettevõtted ja professionaalid ehitussektorist ning muudest seotud tööstusvaldkondadest. Uut teavet Penosili toodete kohta ja praktilisi nõuandeid on võimalik saada Krimelte Latvia SIA messistendilt asukohaga H16, hall 2.

Messidel osalemine Baltikumis on muutunud traditsiooniks, kus Penosili kaubamärgiga messistendid järgivad Krimelte turundusosakonna poolt loodud kontseptsiooni. Osalemine messidel näitab Wolf Groupi mõtteviisi – iga-aastane kohalolu on vajalik samaaegselt nii uuendusmeelsuse kui ka järjepidevuse ülesnäitamiseks. Järgmised ehitusmessid toimuvad juba aprillis Tallinnas ja Vilniuses:

Eesti Ehitab 2019                  Eesti Näituste messikeskus, Tallinn, Eesti

Aprill 3-6                               Penosil Eesti OÜ: stend C-50

Resta 2019                            Leedu näituste ja konverentsikeskus LITEXPO, Vilnius, Leedu

Aprill 24-27                           UAB Krimelte LT: stend B-09

UUS! PENOSIL EasySpray – tegemist on pihustatava isolatsioonivahuga, mida kasutatakse koos Krimelte poolt disainitud spetsiaalse vahupüstoli otsa paigaldatava pihustiotsikuga. Pihustusotsik võimaldab ebaühtlaste või raskesti juurdepääsetavate pindade isoleerimist olukordades, kus traditsiooniliste isolatsioonimaterjalide kasutamine ei ole võimalik. Kõige sagedasemad kasutuskohad on pööningud, rõdud, garaažid, keldrid, erinevad konteinerid jne. Külmade pindade isoleerimine EasySprayga võimaldab hõlpsalt ka kondensatsiooni vältida.

AIRTIGHTNESS SIMULATOR! PENOSIL pakub laia tootevalikut, et lahendada hoonete energiatõhususega seotud probleeme. Messistendil on võimalik meie õhutiheduse simulaatoriga teostada erinevaid rõhukatseid, tuvastades sellega õhulekkeid ning samal ajal veendudes, et meie ehitusvahu ja muude tihendusmaterjalide nõuetekohane kasutamine on tõeliselt tõhus.

PENOSIL SPEEDFIX! PENOSIL tõi 2018. aastal turule uue SpeedFix tootesarja, mis sisaldab üheksat ehitusliimi, mis võimaldavad kiiret naket ja loovad tugeva liimühenduse. Toodete väljatöötamisel lähtuti tarbijate soovist liimide järele, mis pakuksid parimat kasutusmugavust.

www.penosil.com