Wolf Group OÜ pälvis „Spordisõber 2022“ tiitli

Kultuuriministeerium ja Eesti Olümpiakomitee kuulutasid täna pidulikul tänuüritusel välja „Spordisõber 2022“ aunimetuse pälvinud ettevõtted ja eraisikud. Wolf Group OÜ oli üks tunnustuse saajatest Eesti Maadlusliidu toetamise eest.

Tänuauhinnad andsid ühiselt üle Eesti Vabariigi kultuuriminister Tiit Terik ja Eesti Olümpiakomitee president Urmas Sõõrumaa.

Wolf Groupi ja Eesti Maadlusliidu koostöö algas 2018.a. eesmärgiga panustada laste ja noorte maadluskarjääri edendamisse.  Maadluse kasuks räägib selle populaarsus: harrastusega tegeletakse üle-eestiliselt Põltsamaalt Narvani, kokku on 48 maadlusklubi, 2500 maadlejat ning 200-300 harrastajat.  „Tõime selle projekti tarvis müügile maadlussümboolikaga PENOSILi püstolivahu, mille iga ballooni müügist läheb üks osa maadluse edendamiseks,“ sõnas Wolf Groupi brändijuht Monika Kelle auhinda vastu võttes. Aastatega on maadlustoodete hulk suurenenu ning.noorte maadlejate jaoks koguvad lisaks ehitusvahule raha ka kaks hermeetikut ja liim.

Inimesed väärtustavad Eesti kaubamärke, kes toetatavad eesti sporti. „See tunnustus kuulub kindlasti ka meie klientidele, kes on seda koostööd märganud ja oma panuse andnud, “ ütleb Monika Kelle. Tugevad ja terved lapsed, kes ei veeda aega ainult nutimaailmas, vaid tunnevad mõnu ka füüsilisest liikumisest, on meie tuleviku kapital. „Et sünniksid uued Lurichid, Palusalud, Mäed ja Karelsonid, tuleb anda noortespordile hoogu.

Lisaks Wolf Groupile pälvisid tänavu tiitli ka A Le Coq, Terminal Oil, Mapri Ehitus, Synlab, Ace Logistics, Audi Eesti, Standard, Raul Kirjanen jne.

Spordisõbra tiitel on 2019.aastal Kultuuriministeeriumi ja Eesti Olümpiakomitee poolt ellu kutsutud traditsioon spordi toetajate tunnustamiseks.

Fotol vasakult Eesti Maadlusliidu sekretär, Wolf Groupi brändijuht ja Eesti parim maadleja Epp Mäe.
Fotograaf: Hendrik Osula